El Partit Demòcrata mostra la seva satisfacció per l’ordre disciplinària a ADIF perquè actuï en el manteniment i conservació de les seves instal·lacions al seu pas per Badalona.

November 7, 2018

A petició del Partit Demòcrata, el govern municipal ha incoat expedient administratiu a ADIF .

 

El Partit Demòcrata mostra la seva satisfacció perquè s’ha incoat un procediment pel compliment del deure legal de conservació i rehabilitació d’immoble, ordenat a ADIF, administrador responsable del manteniment de la finca situada al carrer Eduard Maristany, entre els carrers Sant Lluc i Avinguda Maresme de la nostra ciutat, en el termini de dos mesos i que consisteix en què es dugui a terme una actuació amb l’execució dels treballs de neteja i desbrossat de tota la franja interior a l’espai ferroviari i amb la reposició de la tanca de separació d’aquest espai amb el vial d’Eduard Maristany.

 

Tant mateix, volem recalcar que aquesta actuació es durà a terme per la petició que en el seu dia va fer el Partit Demòcrata i, per això, el regidor Pere Martínez Carreté, demana al govern municipal «que sigui més proactiu i que no vagi a remolc de les peticions i/o denuncies de tercers. És responsabilitat del govern preveure i actuar molt abans».

 

Malgrat això, el regidor, mostra la seva satisfacció per haver aconseguit que «s’actuï i es dignifiqui aquesta zona de la ciutat», però recalca que «de res serveix demanar a ADIF que netegi i conservi les seves instal·lacions, si després el govern municipal ni controla, ni multa, els abocaments il·legals que es produeixen constantment.»

 

És per aquest motiu, que Martínez Carreté, exigeix al govern municipal «que apliqui l’ordenança de civisme i que es multi a tots aquells que actuen incívicament ja que, malauradament, és l’única forma efectiva de fer canviar certes actituds».

 

Finalment, el regidor del Partit Demòcrata apunta que «és un deure de tots fer un ús responsable de la via pública i que abocar brossa, està tipificat com una infracció greu a l’ordenança de civisme».

 

Badalona, 7 de novembre de 2018.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload