El Partit Demòcrata presentarà una moció al ple per demanar un canvi el en sistema de recollida de residus a la Plaça del Sol.

October 18, 2018

El regidor del Partit Demòcrata, Pere Martínez Carreté, presentarà una moció en el ple ordinari d’aquest mes d’octubre, instant al govern municipal a retirar els contenidors fixes de la Plaça del Sol.

 

 

 

Martínez Carreté explica que a la Plaça del Sol hi ha un total de 14 contenidors fixes, 7 a la banda del carrer Santiago Russiñol i 7 més a la banda del carrer Planas i Casals. El regidor del Partit Demòcrata manifesta que «l’augment de l’incivisme d’uns quants, la freqüència de recollida de residus i la manca de neteja de l’entorn dels contenidors, fa que, dia si, dia també, la brossa i restes de tot tipus d’objetes, fins i tot mobles vells, restin allà terra».

 

Els veïns ja n’estan farts i demanen una solució definitiva que segons el regidor del Partit Demòcrata passa per «reconsiderar el canvi en el sistema de recollida i s’instauri el mateix sistema que en els carrers del centre i del carrer Santa Maria cantonada Prim». És per això que Martínez Carreté presentarà una moció en el proper ple demanat que «es retirin els 14 contenidors fixes i que es posin a les 7 de la tarda i es retirin a mitjanit, de tal manera que cada dia hi hagi contenidors de resta i d’orgànica i els de paper i cartró i els d’envasos es posin amb periodicitat alterna. Els de vidre, els diumenges».

 

Mentre s’adopta la decisió, el regidor del Partit Demòcrata demana que «s’intensifiqui la vigilància, la freqüència de recollida i la neteja viària en aquella zona per tal de reduir les molèsties als veïns» i afirma que amb aquesta mesura millorarà molt l’aspecte de la Plaça del Sol i els veïns en podran gaudir molt més que fins ara.

 

Badalona, 22 d’octubre de 2018

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload