El Partit Demòcrata presentarà una moció al ple per demanar la reducció del trànsit al carrer Enric Borràs.

October 16, 2018

El regidor del Partit Demòcrata, Pere Martínez Carreté, presentarà una moció en el ple ordinari d’aquest mes d’octubre, instant al govern municipal a reduir el trànsit del Enric Borràs.

 

Martínez Carreté explica que a l’estiu del 2017, amb motiu de les obres de reurbanització del carrer Mossèn Anton Romeu, i de forma provisional, es va desviar tot el trànsit de la zona pel carrer Enric Borràs «augmentant de forma desmesurada la circulació de vehicles però, sobretot d’autobusos». Aquesta mesura que havia de ser provisional s’ha convertit en definitiva i en l’actualitat segons destaca el regidor del Partit Demòcrata «diàriament, entre les 5 del matí i les 12 de la nit, hi passen 728 autobusos, amb l’increment conseqüent d’emissions de partícules contaminants i de la contaminació acústica, tant de dia, com de nit ».

 

D’altres conseqüències d’aquest augment de circulació de vehicles pel carrer Enric Borràs, és el constant deteriorament de la calçada que en poc de temps ha hagut de repar-se en diverses ocasions i com apunta Martínez Carreté, «han aparegut esquerdes als habitatges del carrer ocasionades pel fimbreig provocat pel pas de vehicles de gran tonatge».

 

És per tot això, tal i com afirma Martínez Carreté, que «presentarem aquesta moció instant al govern municipal a què reconsideri les modificacions en el sentit de circulació dels carrers Mossèn Anton i el tram de Martí Pujol entre Enric Borràs i Mossèn Anton per tal de repartir la pressió circulatòria de la zona i a què es millori la senyalització de la zona per tal que els vehicles de gran tonatge no arribin al final de Martí Pujol i es trobin en un cul de sac».

 

Badalona, 16 d’octubre de 2018

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload