El Partit Demòcrata demana al govern municipal que insti a ADIF a mantenir les instal·lacions ferroviàries i les vies del tren al seu pas per Badalona.

October 15, 2018

El regidor del Partit Demòcrata, Pere Martínez Carreté, ha entrat per registre una bateria de preguntes instant al govern municipal a què exigeixi a ADIF el manteniment de les instal·lacions ferroviàries al seu pas per la ciutat.

 

 

 

Martínez Carreté denuncia l’estat en què es troben les vies del tren i les instal·lacions ferroviàries al seu pas per la nostra ciutat i posa en evidència que a Sant Adrià, per contra, estan netes i les herbes podades recentment. El regidor del Partit Demòcrata manifesta que «el govern municipal ara té l’oportunitat d’exigir a ADIF, a travès del ministeri de Foment, que inverteixi a la nostra ciutat i dignifiqui les vies del tren, el seu entorn i les tanques que estan en un estat de deixadesa més que evident o no n’hi ha amb el perill que això comporta».

 

El regidor del Partit Demòcrata manifesta que «el Partit Socialista ara també té l’oportunitat de desencallar, d’una vegada per totes, l’accés a l’estació des de la banda mar» i afirma «que ja va sent hora que la moció de censura serveixi per alguna cosa més per fer campanya electoral»

 

Badalona, 15 d’octubre de 2018

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload