El Partit Demòcrata exigeix al govern municipal que, de forma urgent, executi unes actuacions que considera prioritàries

October 15, 2018

 

El regidor del Partit Demòcrata, Pere Martínez Carreté, reunit amb l’Alcalde, Àlex Pastor, i amb el Tinent d’Alcalde, Rubén Guijarro, els ha exposat tot un seguit d’actuacions que, des del Partit Demòcrata, es consideren urgents i prioritaris per dur-se a terme abans d’acabar la legislatura.

 

Martínez Carreté destaca que «a Badalona hi ha diferents actuacions que són urgents i prioritàries que exigim es realitzin abans d’acabar la legislatura, i que van ser aprovats, o bé en el Pla Recupera, o bé en el pressupost d’inversions».

 

Aquestes actuacions són:

  • Clavegueram i urbanització diferents carrers del barri del Progrés i Raval que es troben en un estat de deteriorament més que evident (carrer Sagunt, Príncep de Vergara, Güell i Ferrer, Alfons XIII, Guixeres i Latrilla).

  • Pavimentació del carrer Guifré, Termes Romanes i carretera de Can Ruti.

  • Cronograma actuacions al Passeig Marítim (de la Donzella de la Costa al Torrent de Vallmajor).

  • Canvi recollida residus a la Plaça del Sol (eliminar contenidors fixes i fer recollida horària com al barri del centre).

  • Replantejament sentit circulació part baixa del carrer Martí Pujol, Enric Borràs i Anton Romeu.

 

El regidor del Partit Demòcrata, Martínez Carreté, afirma que «és imprescindible desencallar la gran quantitat de projectes que estan paralitzats per la mala gestió del govern anterior que va ser incapaç de tirar endavant» i exigeix al govern actual que es posi les piles i no s'encanti ja que «Badalona no es mereix l’estat de deixadesa en què es troben en aquests moments molts dels seus espais públics».

 

Badalona, 2 d’octubre de 2018.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload