El Partit Demòcrata demana responsabilitats al regidor de la Guàrdia Urbana per l’actuació de dos agents del cos

October 1, 2018

 

 

 

 

 

Ahir a la tarda, 30 de setembre, dos agents del cos de la Guàrdia Urbana, uniformats i de servei, van ser enxampats arrencant llaços grocs al carrer Jovellar. Davant d’aquest fet, des del Partit Demòcrata exigim al regidor responsable del cos, Jordi Subirana, que assumeixi la seva responsabilitat, identifiqui els dos agents i se’ls obri expedient informatiu i, si procedeix, disciplinari.

 

Martínez Carreté destaca que «a Badalona hi ha hagut tres incidents pel tema dels llaços grocs i, en dos dels tres casos, la Guàrdia Urbana n’ha estat protagonista».

 

Un d’aquests incidents va ser ahir a la tarda, i l’altre el van protagonitzar dos agents més que van multar en 200€ un veí que penjava llaços. Martínez Carreté comenta que «és inadmissible que només s’apliqui l’ordenança de civisme per multar la gent que penja llaços grocs, quan portem tres anys demanant que s’apliqui aquesta ordenança en casos flagrants d’incivisme». En aquest mateix sentit, el regidor del Partit Demòcrata recorda l’agressió que va patir un altre badaloní, que va recriminar un individu que retirava llaços grocs a la seu d’ERC i els llençava a terra.

 

Badalona, 1 d'octubre de 2018

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload