El Grup Municipal del PDiU queda, de facto, dissolt i Subirana cessat de Portaveu

June 26, 2018

 

 

 

 

Després de l’anunci d’ahir del nou alcalde de Badalona, Àlex Pastor, en què va fer públic el cartipàs del seu govern, on Jordi Subirana, regidor que es va presentar per la coalició de Convergència i Unió, (que ara ja no existeix) com a regidor d’Unió, ocuparà la segona tinença d’Alcladia i serà el responsable de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat que comprèn l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme; l’Àrea de Cultura; l’Àrea d’Educació; l’Àrea de Serveis Socials; l’Àrea de Convivència i Mediació; i el Servei de Seguretat. També serà el regidor responsable dels Districtes 1 i 3 i del Museu de Badalona, Rebasa, Patronat de la Música, Badalona Cultura i el Consorci Badalona Sud; el regidor, Pere Martínez Carreté, anuncia que el grup municipal queda, de facto, dissolt a partir d’aquest moment.

 

Com a conseqüència de tot això, Jordi Subirana queda cessat de les seves funcions com a portaveu i Pere Martínez Carreté passa a ser el President i Portaveu del Grup Municipal i la seva activitat política serà única i exclusivament en nom del Partit Demòcrata.

 

Badalona, 26 de juny de 2018

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload