El PDeCAT defensa la legitimitat de l'alcaldessa Dolors Sabater i urgeix el govern i el PSC perquè es reuneixin amb urgència i arribin a un acord per a evitar un govern amb regidors del PP d'Albiol

June 15, 2018

 

La nostra alcaldessa és Dolors Sabater, la vam votar en la seva presa de possessió i li hem aprovat els pressupostos. En cap cas, Àlex Pastor és el nostre candidat.

 

Ara per ara, Dolors Sabater, si no es mou res, i la moció prospera, deixarà de ser alcaldessa el proper dia 20.

 

Tenint en compte aquest supòsit, el que encara podem evitar totes les forces progressistes del consistori, és que el PP posi les mans a l’Ajuntament de Badalona.

 

Només ho podem evitar negociant i essent generosos, tots. Deixant de banda personalismes i posant la ciutat per damunt de tot. Com deia la mateixa alcaldessa fa tres anys, Badalona som tots i totes.

 

Sabem que si l’Alcaldessa dimiteix abans que es voti la moció de censura, Xavier García Albiol seria automàticament proclamat nou alcalde perquè el PP va ser la força més votada les passades eleccions.

 

Per tant, en cap cas demanem la dimissió de l’Alcaldessa abans de la celebració del ple en qüestió.

 

El que li demanem és que es reuneixi amb el PSC, es tanquin el temps que calgui i arribin a un acord. Totes les altres forces progressistes de la ciutat estarem abocats i tindrem el deure de donar suport incondicional a l’acord que puguin arribar.

 

Si són capaços d’arribar a un acord, la moció NO prosperarà. N’hi haurà prou amb una abstenció a al seva pròpia moció del Partit Socilaista. A partir d’aquí, i durant aquest darrer any de legislatura, es pot governar tranquil·lament  amb majoria i els pressupostos aprovats.

 

Si per contra, l’Alcaldessa i el PSC no són capaços d’arribar a un acord, ELLS i NOMÉS ELLS, seran els responsables que Xavier García Albiol governi, ni que sigui a l’ombra, Badalona.

 

 

Badalona, 15 de juny de 2018

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload