El PDeCAT demana a Dolors Sabater que s'aparti pel bé de la ciutat

June 7, 2018

 

 

Davant l’escenari que se’ns planteja a la ciutat de Badalona, amb la presentació d’una moció de censura proposada pel Partit dels Socialistes, amb el suport del Partit Popular i Ciutadans; el Partit Demòcrata demana un pacte polític de l’Alcaldessa i el Partit Socialista, previ a la votació de la moció, a partir del qual els pressupostos quedarien aprovats i la moció no prosperaria.

 

Ara per ara, sembla ser més que evident que la moció de censura presentada pel President del Grup Municipal del Partit Socialista, Àlex Pastor, tirarà endavant amb els vots favorables del seu propi grup, del Partit Popular i de Ciutadans i, que per tant, aquesta prosperarà obrint dos possibles escenaris.

 

El primer és que Àlex Pastor sigui el futur alcalde de Badalona, amb només 3 regidors i resti a mans de Xavier García Albiol a l’ombra conjuntament amb els altres 9 regidors del Partit Popular i el de Ciutadans i l’altre opció és que aquests dos partits entrin a governar amb el Partit Socialista, reforçant el bloc del 155 a la nostra ciutat.

 

Davant aquests dos escenaris, en què Dolors Sabater cau, i remuntant-nos a l’esperit del 2015, en què nosaltres vàrem votar l’alcaldessa, per evitar que Albiol tornés a governar, demanem un gest de l’alcaldessa en benefici de la ciutat i que s’aparti per tal de gestar un govern de concentració progressista.

 

Sabem que aquest no és el millor dels escenaris, Àlex Pastor no és el nostre candidat; però entenem que l’alternativa és molt pitjor, i davant d’aquesta situació cal que tots siguem generosos pel bé de Badalona. Que siguem capaços de gestar un govern provisional, fins el maig de 2019, on l’objectiu principal sigui mantenir al marge al Partit Popular i Ciutadans que representen la dreta més recalcitrant.

 

Que la posició del govern sigui esperar a què es donin tot un seguit de circumstàncies que evitin que la moció tiri endavant, restar a l'expectativa del que acabi passant, no és el millor dels posicionaments. El govern ha de ser pro-actiu i evitar de totes totes que la moció tiri endavant.

 

Badalona, 7 de juny de 2018

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload