Malgrat el vot favorable del Partit Demòcrata, els pressupostos van ser tombats pel bloc del 155

April 25, 2018

 

En el Ple Ordinari celebrat ahir, el PSC, el PP i C’s en bloc van tombar la proposta de pressupostos presentada pel govern de l'Ajuntament de Badalona. Pere Martínez Carreté va posar de manifest i amb claredat  que “qui exercia el vot negatiu era el del bloc del 155”.

 

El regidor del Partit Demòcrata va manifestar que “malgrat les nostres discrepàncies ideològiques amb el govern municipal i la convicció que la gestió dels actuals pressupostos no ha estat a l'alçada d'una població com Badalona, bloquejar-los, quan representen un augment de més de 4 milions d'euros, ens sembla molt poc responsable”.

 

Martínez Carreté va posar de manifest que els qui demanen constantment deslligar la política local del procés català, fonamenten el seu argument en gestos, pancartes, banderes i accions de govern vers el procés per justificar un vot negatiu a un pressupost, que s'han negat, ni tan sols a discutir; i afirma que “el seu vot favorable, fruit d'una negociació honesta, tranquil·la i amb vocació de millorar l'aplicació dels recursos pel bé comú, no ha estat, malauradament suficient per tirar endavant els comptes del 2018”.

 

Tot i això, el regidor del Partit Demòcrata expressa la seva satisfacció perquè “l'oferta pública per augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana en 12 agents, ja ha estat aprovada”, per Junta de Govern, i  dins dels pressupostos actualment vigents.  

 

Finalment, i pel què fa als acords als que el Partit Demòcrata va arribar amb el govern, afirma que intentarà que siguin executats mitjançant modificacions pressupostàries; alhora que seguirà vetllant perquè s’executin els projectes aprovats en els pressupostos d’inversions que, a hores d’ara, encara no s’han iniciat, i puguin ser una realitat abans d’acabar el mandat.

 

 

Badalona, 25 d’abril de 2018

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload