El Partit Demòcrata manifesta la seva satisfacció per la publicació del plec de clàusules per la prestació del servei de temporada de les guinguetes de la platja.

February 1, 2018

En data 26 de gener, finalment, s’ha publicat el plec de clàusules administratives i tècniques per la prestació del servei temporada de les guinguetes de la platja.

El regidor del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Badalona, Pere Martínez Carreté, ha mostrat la seva satisfacció per la publicació del plec de clàusules per la prestació  del servei de guinguetes de la platja, després que el passat dia 18 de gener, va manifestar la seva preocupació pel retard que duia  el govern municipal en la seva tramitació que, com ja va explicar, ens conduïa una altra vegada a la situació ja viscuda l’any passat amb el retard de la instal·lació de les guinguetes a les platges de Badalona.

 

Tal i com recorda Martínez Carreté “des que es publica la licitació fins a la seva adjudicació transcorren 2 mesos, i si, es pretén canviar el model de guinguetes, s’hi ha d’afegir, pel cap baix, 1 mes més”, per aquest motiu destaca que “la pressió que he exercit sobre el govern municipal, que considero que és el meu deure com a regidor de l’oposició en benefici de la ciutadania,  ha donat resultats  i el govern  municipal ha espavilat en la tramitació de la licitació del servei”.

 

Badalona, 30 de gener de 2018.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload