El Partit Demòcrata manifesta la seva preocupació per la inoperància del govern municipal, que com l’any passat, provocarà un retard en la instal·lació de les guinguetes a la platja.

January 18, 2018

D’altres ciutats costaneres ja han adjudicat el servei de guinguetes a les seves platges, mentre que a Badalona, ja es va tard com l’any passat.
 

 

El regidor del Partit Demòcrata a l’Ajuntament de Badalona, Pere Martínez Carreté, ha mostrat la seva preocupació per la inoperància del govern municipal, que segons manifesta “ens portarà a la situació ja viscuda l’any passat amb el retard en la instal·lació de les guinguetes a les platges de Badalona”.

 

Martínez Carreté recorda que “des que es publica la licitació, a la seva adjudicació transcorren 2 mesos, i si realment, es pretén canviar el model de guinguetes, com va anunciar el govern l’any passat, s’hi ha d’afegir, pel cap baix, 1 mes més”.  

 

Tal i com explica el regidor del Partit Demòcrata, “si les guinguetes han d’entrar en funcionament el primer cap de setmana d’abril, tal i com determina el Pla d’Usos de la Platja de Badalona, ja no arriben a temps”.

 

Finalment Pere Martínez Carreté, manifesta que “els ciutadans de la ciutat no es mereixen aquest desgovern, ja que la deixadesa en la seva presa de decisions, en aquest cas, els perjudica a ells, els possibles adjudicataris, la dinamització del seu litoral i la projecció com a ciutat turísticament atractiva”.

 

Badalona, 18 de gener de 2018.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload