El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió manifesta la seva preocupació per la inoperància i la paràlisi del govern municipal

October 11, 2017

Avui fa tres setmanes que la Plaça de la Vila està ocupada per membres de la PAH i el govern ha estat incapaç d’intervenir, i si ho ha fet, sense resultats efectius. 

 

El president del Grup Municipal ha mostrat la seva preocupació per la paràlisi del govern municipal i per la seva inoperància, explícitament, per la situació, ara ja insostenible, que s’està vivint a la Plaça de la Vila. Pere Martínez Carreté denúncia que “aquest govern ha estat incapaç d’arribar a un acord amb els acampats al bell mig de la Plaça de la Vila, que just avui ja fa tres setmanes que estan vivint amb una situació de salubritat, si més no, qüestionable; i obstruint el pas a qualsevol vehicle, que en cas d’emergència, hagi d’accedir al carrer de Mar”.

 

Martínez Carreté, manifesta que “la imatge que està donant la ciutat és deplorable, d’una deixadesa manifesta” i que sent vergonya en veure com els dissabtes, dia en què els badalonins, o no, passegen pel carrer de Mar, a l’arribar a la Plaça de la Vila es topen amb aquesta acampada o com quan les parelles que es casen al consistori surten i es troben amb el que es troben. Martínez Carreté afirma que “malgrat reconèixer el dret de protesta, no considerem raonable l’ocupació de la Plaça de la Vila durant tant de temps i demano al govern que es posi les piles, deixi d’actuar amb aquesta equidistància i es posi a prendre decisions, que ja estem més enllà de l’equador de la legislatura i el més calent està a l’aigüera”.

 

Badalona, 11 d’octubre de 2017.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload