El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió manifesta la seva satisfacció pel compliment de la moció que va presentar el passat mes de juny en referència al perllongament de la l’1 del metro a Badalona.

October 9, 2017

Avui el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha publicat l’estudi informatiu i d’impacte ambiental de la primera fase, corresponent a les dues primeres estacions (Montigalà i Lloreda-Sant Crist) i de les cotxeres.

 

El president del Grup Municipal ha mostrat la seva satisfacció per l’anunci de Territori i Sostenibilitat que avui ha publicat l’estudi informatiu i d’impacte ambiental del perllongament de la L’1 del metro a Badalona, en compliment a la moció que el Partit Demòcrata i Unió va presentar en el ple de l’Ajuntament de Badalona el passat mes de juny.

 

Pere Martínez Carreté, recorda que el passat mes de juny el grup municipal que presideix va presentar una moció alternativa a la del govern municipal i PSC, en la que “demanàvem exactament el que avui s’ha publicat, introduint-hi un punt de realisme i rigor, a diferència de la proposta que feien els altres grups municipals”.  

 

Tal i com vàrem demanar a la moció, Martínez Carreté destaca, que “l’objectiu era licitar la primavera de 2018 tant la redacció del projecte constructiu de la primera fase com la redacció de l’estudi informatiu de la segona fase, corresponent a les altres tres estacions (Bufalà, Badalona Pompeu Fabra i Badalona Rodalies), per tal que durant l’any 2020 quedin projectades les 5 estacions, donant compliment així al que estableix el Pla Director d’Infraestructures (PDI) 2011-2020” , i això és exactament el que avui s’ha publicat al DOGC.

 

Pere Martínez Carreté, reitera el que ja va comunicar en el seu moment, en referència a la moció presentada pel govern i el PSC,“que em semblava una manca de responsabilitat i una acció d’hipocresia, aprovar una moció reclamant el què, a ulls de tothom era impossible que es dugués a terme”, alhora que es felicita perquè avui, s’ha concretat el que el grup municipal del Partit Demòcrata va demanar en la seva, amb aquest anunci de publicació al DOGC.

 

Badalona, 9 d’octubre de 2017.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload