El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió denúncia l’estat deplorable en què es troben molts dels contenidors de la ciutat

July 18, 2017

 

Hem constatat que darrerament ha empitjorat molt l’entorn dels contenidors de diferents llocs de la ciutat.

 

 

El president del grup municipal del Partit Demòcrata i Unió,  Pere Martínez Carreté, posa de manifest l’estat lamentable en què es troben els contenidors a diferents punts de la ciutat. Martínez Carreté afirma que “molt probablement els motius i les circumstàncies que ens han portat a aquesta situació són molt diversos,  però és evident que el govern municipal té l’obligació de resoldre-ho”.

 

El president del grup municipal destaca que “un dels principals motius pels quals l’entorn dels contenidors està ple de brutícia és l’incivisme de la gent, motiu pel qual hem reiterat en diverses ocasions que s’hauria de fer complir l’ordenança de civisme”. Pel que hem pogut constatar, és evident que els agents cívics no funcionen i, malauradament, ja va sent hora de començar a posar sancions econòmiques per dissuadir la gent que incompleix l’ordenança de civisme.

 

Malgrat això, el regidor afirma que “és obligació del govern municipal mantenir l’espai públic net que per això els badalonins paguen els seus impostos”.

 

Però un altre dels motius pels quals alguns dels contenidors estan desbordats, ha estat per la manca de previsió del govern municipal abans d’iniciar les obres d’urbanització d’alguns carreres de la ciutat. Com explica el regidor, “si els contenidors es retiren per obres, s’ha de preveure augmentar-ne el nombre a d’altres punts o augmentar la freqüència de recollida d’escombraries”.

 

El govern municipal, el novembre de 2016, va anunciar que havia detectat greus irregularitat en el contracte de neteja viària i recollida d’escombraries i que vetllaria per millorar el control d’aquest contracte i així assegurar un millor servei a la ciutadania, però tal i com manifesta Martínez Carreté “res més lluny de la realitat. La ciutat està més bruta i deixada que mai i el govern, en lloc d’arribar a acords amb l’empresa per a millorar el servei,  segueix amb la seva dèria de buscar possibles incompliments del contracte, per a reforçar la seva posició ideològica encaminada a la municipalització de serveis”.

 

Badalona, 18 de juliol de 2017

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload