El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió manifesta la seva satisfacció per l’anunci de millora dels carrers Creu i Anselm Clavé a l’entorn de la Plaça Pompeu Fabra.

June 22, 2017

 

Avui el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat l’execució de les obres d’arranjament d’aquests carrers.

 

El president del Grup Municipal ha mostrat la seva satisfacció per l’anunci de Territori i Sostenibilitat que avui ha adjudicat l’execució de les obres d’arranjament del paviment dels carrers de la Creu i Anselm Clavé al seu pas per la Plaça Pompeu Fabra.

 

Pel regidor “aquesta actuació permetrà millorar la seguretat viària alhora que disminuirà l’impacte acústic”.  L’actuació del projecte consta del reasfaltatge d’aquest tram, on el ferm està desgastat pel pas del temps i del trànsit i presenta ondulacions en alguns punts. Remarca que “el nou paviment disminuirà l’impacte sonor produït pels pas de vehicles”.

 

L’import total de l’obra serà de 156.767.04€ i les obres duraran un parell de mesos.

 

Badalona, 22 de juliol de 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload