El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió va preguntar al Ple per la situació de la flota de vehicles de l’Ajuntament

March 29, 2017

Tenint en compte que a partir d’aquest any es prohibirà la circulació de vehicles més contaminants quan hi hagi episodis d’alta contaminació i que a partir de l’1 de gener del 2019, els vehicles de més de 20 anys no podran circular per l’àrea de Barcelona, el regidor del Grup Municipal, Pere Martínez Carreté, va preguntar al govern municipal quants vehicles té l’Ajuntament de Badalona amb una antiguitat de 20 anys o més, o sigui turismes matriculats abans del gener del 1997 i furgonetes matriculades abans de l’octubre del 1994.

 

Així mateix, Martínez Carreté, va demanar al govern municipal si té algun pla per renovar la flota en el cas que hi hagi vehicles d’aquesta antiguitat, tenint en compte que la ciutat de Badalona és un dels municipis declarats com a  zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric, conjuntament amb 39 municipis més de l’àrea metropolitana.

 

Badalona, 29 de març de 2017

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload