El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió ha entrat per registre una bateria de preguntes referent al cos d’agents de la Guardia Urbana de Badalona

April 20, 2017

 

 

Com a conseqüència dels darrers incidents succeïts amb la Guàrdia Urbana hem demanat al govern que ens respongui a tot un seguit de preguntes referent a aquest cos de seguretat.

 

El president del Grup Municipal, Pere Martínez Carreté, s’ha adreçat al govern municipal per tal que responguin tot un seguit de preguntes després dels greus incidents succeïts recentment quan membres de la Guàrdia Urbana patrullaven pel barri de Sant Roc. A l’intentar identificar i detenir un presumpte delinqüent, aquests van ser agredits per un grup de persones.

 

Com ja es sabut, el dispositiu d’emergència instal·lat a les emissores unipersonals no va funcionar i, per això hem demanat al govern que ens digui si tenen destinada una partida pressupostaria per renovar el material obsolet del cos d’agents de la Guàrdia Urbana i, en cas afirmatiu, de quin import i quin material està previst que es renovi.

 

A part d’això, atès que en el Congrés de Diputats s’està elaborant un Reial Decret per l’avançament de l’edat de jubilació dels Policies Locals, i tenint en compte que a Badalona tenim un cos policial molt envellit, curt d’efectius i no s’han convocat oposicions com en d’altres ajuntaments de Catalunya, Pere Martínez Carreté, ha preguntat al govern si té previstes mesures per revertir aquesta situació

 

Badalona, 20 d’abril de 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload