El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió denúncia la incompetència del govern amb les guinguetes de la platja

May 17, 2017

 

La mala gestió de l’equip de govern pot provocar la manca de serveis a la platja i la pèrdua d’uns 60.000€ per a la ciutat.

 

El president del Grup Municipal, Pere Martínez Carreté, el passat dia 2, es va adreçar al govern municipal per tal que arribés a un acord  amb els concessionaris del contracte de les guinguetes de la platja i se’ls prorrogués un any més la concessió. El regidor ja va manifestar que seria la decisió més sensata tenint en compte que per publicitar, licitar i adjudicar un servei d’aquestes característiques no n’hi havia prou en un mes, i que tot el procés es podria allargar, anant bé, fins a principis de juliol. En canvi, si s’arribava a un acord, les guinguetes podien  entrar en funcionament el primer cap de setmana de maig.

 

El govern municipal va respondre que això ja no es podia fer i que tirava endavant el nou concurs. Martínez Carreté manifesta que la sorpresa va ser quan ahir, dia 15 de maig, “el govern ens va sorprendre amb la convocatòria d’una reunió amb els antics concessionaris a qui se’ls va oferir aquesta pròrroga”.

 

El regidor matisa que aquest retard en la pressa de decisió del govern ha provocat “una pèrdua de negoci per part les concessionaris, una pèrdua de llocs de treball,  una manca de serveis a les platges i una reducció d’uns 60.000€, pel cap baix, d’ingressos que deixarà de percebre la ciutat del cànon que paguen els adjudicataris de les guinguetes a l’Ajuntament”.

 

I no només això, “sinó que la incompetència d’aquest govern arriba a tals extrems, que han estat incapaços d’anul·lar el concurs;  la qual cosa pot comportar un seriós problema i un bloqueig de la situació si s’ha presentat al concurs algun licitador diferent als adjudicataris actuals".

 

Badalona, 17 de maig de 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload