El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió demana explicacions al govern del perquè ha tancat els lavabos públics del Parc de Montigalà

April 20, 2017

Aquest matí responsables del govern han tancat els lavabos públics del Parc de Montigalà.

 

El portaveu del Grup Municipal, Jordi Subirana, s’ha adreçat al govern municipal per tal de demanar explicacions del perquè s’han tancat els lavabos públics del Parc de Montigalà, lavabos que s’obrien cada divendres des que els encants es van traslladar a aquest indret, i que donaven serveis a la gent que hi va a comprar com també als paradistes.

 

Aquest matí, durant una visita al mercat, els paradistes s’han adreçat al regidor per expressar-li el seu malestar per aquesta decisió unilateral presa pel govern municipal, que sembla ser que no es vol fer càrrec del manteniment i la neteja d’aquests lavabos públics.

 

Així mateix, hem reclamat que aquest servei es torni a donar a partir de divendres vinent amb tota normalitat tenint en compte que estem parlant d’uns lavabos públics i que, per tant, és competència del govern municipal donar aquest servei.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload