El Grup Municipal del Partit Demòcrata i Unió denúncia l’estat deplorable de l’accés al Teatre Zorrilla pel carrer de Mar

March 31, 2017

 

Davant l’estat de deixadesa de la porta del Teatre Zorrilla pel carrer de mar, el grup municipal a instat al govern municipal a resoldre aquesta situació tan deplorable amb la màxima celeritat possible

 

El president del Grup Municipal, Pere Martínez Carreté, s’ha adreçat a l’alcaldessa per demanar-li que es dignifiqui l’entrada del Teatre Zorrilla pel carrer de Mar, que ja fa temps es troba en un estat realment lamentable tal i com es pot observar en les fotos adjuntes.

 

Martínez Carreté manifesta que “si el govern municipal pretén que el carrer de Mar sigui un dels eixos comercials principals de la ciutat, no pot ser que estigui en aquest estat”.

 

El president del grup municipal destaca que “la ciutat no es pot permetre tenir un espai públic, al bell mig del carrer de Mar, en l’estat de deixadesa en què es troba” i afirma que “si realment el que es vol és donar suport al comerç de proximitat, és responsabilitat del govern mantenir els eixos comercials i fer-los més atractius pels veïns de la ciutat i per a totes aquelles persones de fora que puguin venir-hi a comprar”.

 

Badalona, 31 de març de 2017

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload