L'Equip

 

Nascut a Badalona l'any 1963. Casat i pare de dues filles. Estudis d’Enginyeria Tècnica Industrial en electrònica. Tècnic en dinamització i gestió cultural, Postgrau en gestió d'indústries culturals i Entrenador Superior de Bàsquet.

Ha treballat en el món de l'esport, en programació de gestió i, des de fa trenta anys, dedicat al  comerç, col·laborant en la gestió d'un grup de compres a nivell estatal i internacional.

Del 2010 al 2014 responsable de política municipal a Solidaritat Catalana per la Independència a Badalona i candidat a l'alcaldia el 2011 per aquesta mateixa formació. Des del 28 de març de 2017, regidor del Partit Demòcrata a l'Ajuntament de Badalona.

Militant des de 2015 a Convergència Democràtica de Catalunya i participant actiu en el Congrés Fundacional del Partit Demòcrata Europeu Català.

DAVID TORRENTS MINGARRO

 

Nascut a Badalona el 1 d’Abril de 1976. Pare de 2 fills i des de fa anys que intenta treballar per a fer una Badalona millor i un país Independent.

 

Treballa a l’administració publica des de fa 18 anys. He estat a la junta de l’AA.VV del Centre i durant quatre anys ha estat coordinador de convivència de l’Ajuntament de Badalona (2007-2011).

Amb ganes que la ciutadania vegi que el Partit Demòcrata som útils per fer una ciutat més amable i més justa.

MERITXELL JUAN SEGARRA

 

Nascuda a Badalona el 29 d’agost de 1964. Casada amb dos fills. Llicenciada en Psicologia Clínica.

Fa més de 25 anys que treballa en l’area d’administració i assessorament, tant en l’àmbit privat com en el públic.

Ha estat a l’AMPA de l’escola dels seus fills durant 4 anys i en fa 5 que és delegada d'una  Associació Esportiva.

Des dels 18 anys que milita en política amb l’objectiu d’aconseguir la independència del nostre país. Treballa per tornar a situar el Partit Demòcrata com a referent de tots els catalans.

XAVIER ALARCÓN ANDREU

 

Nascut a Badalona el 5 de maig del 1957. Amb formació Tècnica (Delineant Industrial, especialitzat en Construcció i Càlcul d’estructures) a la Escola Industrial de Barcelona. Ha cursat també estudis de Tècniques Professionals de Vendes i Gestió d’Equips d’Alt Rendiment a EPISE (Barcelona), així com de Màrqueting i Vendes.

Els darrers 25 anys els ha dedicat al camp comercial i vendes, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat. Des del 2006, ha estat autònom i Delegat Comercial per Catalunya de diverses marques de electrodomèstics i mobiliari de cuina i bany de gama alta.

Ha estat vinculat durant mes de 30 anys al món de la cultura i la escena en diverses entitats de la ciutat, com a actor i director. L’última etapa la va dedicar a la direcció i a la producció de espectacles propis, sobre tot de teatre infantil.

 

EDUARD BARBANY

Perruquer, estilista i maquillador. Va estudiar belles arts al Pau Gargallo a més de cursar els estudis de perruqueria.  Ha fet diversos cursos de fotografia, camp que domina.  

 

Els seus inicis al món laboral  van ser en una empresa americana, Helen Curtys, actualment Hair concept. Va treballar al departament de I+D durant 4 anys i també col·laborava amb l'equip Llongueras com a maquillador. Després va estar redactor de la revista C&C magazine durant 10 anys, a més de publicar treballs de perruqueria a les revistes més importants del país. Vaig muntar el meu primer saló l'any 1992. També ha  treballat per Europa i Txèquia, com a maquillador i donant classes, com a director de estilisme de Ainhoa cosmètics.

 

En el món de la política considera que ara és el moment, és el moment de "ser" i ell vol ser-hi.

IMMA COLOMÉ TRESSERRAS

Imma Colomé Tresserras, va néixer  el 22 de maig de 1963 a Badalona. Va fer estudis de Traducció i Interpretació i de Filologia Anglogermànica i porta més de trenta anys dedicada a l’ensenyament d’idiomes a la nostra ciutat.

Aficionada a quasi tots els esports, especialment els de motor. Amb el seu company són uns autocaravanistes molt actius i viatgen tant com poden.

Militant en política des dels divuit anys ara  vol treballar per que Badalona torni a ser una ciutat capdavantera en una Catalunya independent.

ROSA MARIA FAMADAS LIFANTE

Rosa Maria Famadas i Lifante, va néixer  a Badalona el 13 de maig de 1960, és infermera de l’àrea quirúrgica a l’Hospital Municipal de Badalona, on hi treballa des de fa 36 anys.  Actualment desenvolupa tasques sindicals al Sindicat d’Infermeria SATSE.

 

Està casada i té dos fills. Forma part de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes on realitza tasques de voluntariat des de fa més de 40 anys i li apassiona el bàsquet.

Il·lusiona treballar per una Catalunya independent i per la seva ciutat, Badalona.

ABDELKRIM LATIFI BOUSSALEM

Va néixer a Casablanca el novembre de 1968. Fa més de 25 anys que viu a Badalona. Marroquí de naixement i català d’acollida. Se sent igual de català que de marroquí.

Fa 22 anys que treballa en una empresa de serveis com a cap d’equip i és delegat sindical de personal.

A Badalona, és membre fundador de l’Associació AMICS, al barri de La Pau, entitat que actualment presideix. També és president de Federacscim.cat,  una federació d’entitats catalano-marroquines a nivell de tot Catalunya.

Creu que des de la política es pot servir i treballar per a la millora del dia a dia dels ciutadans i per això li encantaria participar en la construcció de la Badalona de tots .

..

MARIA LUIS GOL

Nascuda l’1 d’agost de 1965 i  mare de dos fills.

Membre de l’àmbit  d’esports i d’ensenyament del PDECat, de l’Associació Catalana d’Entrenadors, de la Junta de la Federació Catalana de Bàsquet i ha format part de la Fundació del Bàsquet Català. 

De família d’esportista i docent sempre ha pensat que tant l’esport com l’educació formen part de l’eix de la societat. Per a Badalona voldria unes instal·lacions esportives dignes per a la pràctica de l’esport a tots nivells  i li agradaria que el basquetbol continués com un referent al capdavant de la nostra ciutat.

JOSEP PERA COLOME

Nascut a Badalona, el 31 de març de 1965. Casat i amb tres fills. Va estudiar Filologia Catalana a la UB. Actualment exerceix de gerent al Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Anteriorment he treballat successivament en comunicació i estudis polítics.

 

Ha estat membre actiu de diverses entitats: des d’esplais fins a grups de teatre o entitats esportives.

Ha estat regidor vuit anys a l’oposició i quatre al govern (Ciutadania i Convivència). Milita en política des dels 16 anys, tant en la de partit com en plataformes i organitzacions més àmplies. Manté el compromís inicial: voluntat de servei i el desig de canviar Badalona.

DAVID RAMEY RAMÍREZ

Nascut a Barcelona el 15 de Juny de 1972 i badaloní d’adopció. Casat en sense fills. Va estudiar Enginyeria en Telemàtica a la Universitat de Mataró. Amb 27 anys d’experiència al sector TIC, els darrers 5 anys ha exercit com a Director de Projectes a IBM Global Services – ViewNext.

Sempre li ha agradat el món de la política i poder treballar per a la gent. Vol treballar i ser útil a la ciutat que el va acollir amb el braços oberts fa 18 anys, donant-li l’impuls que es mereix per la seva història com a ciutat i que torni a ésser un dels motors econòmics, culturals i esportius de Catalunya com va ser, però ara en una Catalunya independent

ALBERT RIBÓ PEDRAGOSA

Nascut a Badalona el juny del 72. Post grau en direcció de ventes a l'escola EADA i programa en direcció i administració de empreses a la UB/EAE.

 

Té  una empresa familiar dedicada a  la representació de diferents fabricants del sector de l'automòbil. Professionalment sempre ha estat lligat a aquest sector, encara que a diferents empreses. Membre de la Junta de l'Associació Espanyola de representants de l'automoció.

Ha estat sempre lligat a moviments independentistes, membre de l'associació Germans Badia. Orgullós de ser Badaloní, li agrada treballar per la ciutat i per la llibertat del nostre país. 

LAURA SOLER

Nascuda a Barcelona el 8 de juny de 1956, casada amb 3 fills. Té un grau superior de Higiene Bucodental, Estudis en Belles Arts i en Estratègia de Màrqueting i Direcció d'Empreses. També té un Màster 2.0 de pintura clàssica. 

Ha estat empresària en el sector de les comunicacions, directora comercial i actualment és gerent de la Clínica Dental Dr. Campmany.

És una de les artistes seleccionades per l’exposició permanent galeria Pop Art, sòcia de l’ANC, Òmnium Cultural i de la secció de Belles Arts del Museu de Badalona.

Va ser cap de llista per Reagrupament a les Eleccions Municipals del 2011 a Badalona

Please reload