Actualitat

Agenda

14 Dec 2018

Presentació equips Unió Bàsquet Llefià - Temporada 2018-2019

Presentació de tots els equips de l'Unió Bàsquet Llefià , a les 17:00 hores, al Poliesportiu de Llefià

12 Dec 2018

Inauguració pessebre

Inauguració del pessebre, a les 19:00 hores, a la Plaça de la Vila

Please reload

vagadefam.cat

Denunciem el bloqueig a la justícia europea que el Tribunal Constitucional imposa als presos polítics.

La causa de l'1-O atempta contra drets fonamentals, com la presumpció d'innocència o el dret a un procés judicial amb garanties. Es viola els drets dels presos i es dificulta la nostra defensa.

Ens cal fer moltes coses encara, i les hem de fer entre tots!

🗣 Ens cal fer moltes coses encara, i les hem de fer entre tots!

#CridaNacional

​Fes-te fundador/a de la Crida!

No parlem de partits, ni de banderes, ni d'esquerres o dretes. Parlem de persones, del carrer, de l'1 d'Octubre. Parlem de nosaltres, de la República. Fes-te fundador/a de la Crida!

Crida Nacional per la República

Tots els pobles tenen dret a la llibertat. Totes les nacions tenen dret a l’autodeterminació. Catalunya no és una excepció. L’article primer del Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics de Nacions Unides proclama que “tots els pobles tenen dret a l’autodeterminació”. 

ENTREVISTA A DAVID TORRENTS

Entrevista a David Torrents, President del Partit Demòcrata a Badalona i mosso d'esquadra en excedència  que ha explicat a "Preguntes freqüents" les conseqüències de l'aplicació del 155 per al cos policial.

MISSATGE D'AGRAÏMENT DEL PRESIDENT PUGIDEMONT

Missatge d'agraïment del Molt Hble. President Carles Puigdemont als voluntaris que el 21D van fer d'ionterventors i apoderats per la candidatura de Junts Per Catalunya

SEGON ESPOT DE CAMPANYA JUNTS PER CATALUNYA

PROGRAMA ELECTORAL JUNTS PER CATALUNYA

ESPOT CAMPANYA JUNTS PER CATALUNYA

ON VOTAR - Referendúm 2017

En aquest lloc web trobareu l'escola i la mesa on podreu votar, només cal que introduïu el vostre DNI, la vostra data de naixement i el vostre codi postal.

CAMPANYA caixasolidaritat.cat

Ens adherim a la campanya caixasolidaritat.cat impulsada per les entitats sobiranistes per a fer front a les sancions imposades per l'Estat. Aquesta iniciativa se suma a la campanya de recollida de donatius endegada pel parit en suport als inhabilitats pel 9N

Referèndum #1Oct

Vas néixer amb la capacitat de decidir. Hi renunciaràs? Ara més que mai el futur de Catalunya és a les teves mans. El dia 1 d'Octubre participa en el referèndum.

NO TENIM POR

Per fer justícia. Per compartir solidaritat. Per viure en pau i llibertat. I per demostrar que no tenim por. Aquest dissabte, 26 d’agost, tens molts motius per venir a Barcelona. No hi faltis.

Las cloacas de interior

Si encara no heu vist el documental Las cloacas de interior, aquí el pots tornar a veure sencer

GARANTIES PER A LA DEMOCRÀCIA

Per un referèndum legal, efectiu i vinculant

Sumem esforços per un PDeCAT millor

T’oferim la possibilitat de col·laborar en un projecte per fer el millor país del segle XXI

El SÍ que volem

Una situació geogràfica estratègica, un clima privilegiat, una història fruit d’aportacions de diverses cultures i un caràcter emprenedor han forjat una societat, la catalana, capdavantera, oberta i tolerant que ara té l’oportunitat i la determinació col·lectiva de fer un país millor.

Potser encara no tens clara la millora en la qualitat de vida que representaria disposar de les eines d’un estat. Per això et presentem algunes reflexions sobre Catalunya que, esperem, et convencin que estem davant d’una gran oportunitat que cal aprofitar.

Subscriu-te a la RÀDIO DEL SÍ

Som la ràdio més positiva del país! Cada dia a les 17,14 hores penjarem aquí i a les xarxes socials un àudio explicant un motiu per votar sí.

Si tens dubtes sobre la independència envia'ns un whatsapp al 683 365 857

Campanya pel SÍ de la JNC

La JNC demanarà el vot pel sí en un vídeo titulat "Votarem" on un atleta supera unes tanques que es troba en una pista d'atletisme i que porten diversos noms, com ara tribunal constitucional, fiscalia, Mariano Rajoy i Constitució. Quan arriba al final diposita una papereta del SÍ dins d'una urna. A les grades hi ha joves que el van animant.

Please reload